Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Merylas uvařila 28. 10. 2020 12:04 Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory 0 0 Okomentovat
Bleskové jednohubky: Lahodné caprese na špejli nebo efektně ozdobené chuťovky z listového těsta připravíte za chvilku
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Anna Kocikova 35 min