uvařila 2. 12. 2016 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2016 14:41
mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, prášek do pečiva, kakao, vejce, cukr vanilkový, mléko, kůra citronová, banán, tvaroh, smetana ke šlehání, smetana, ztužovač želatinový, cukr vanilkový, cukr, rýže čokoládová, kokos strouhaný, potravinářské barvivo, papír jedlý,
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický