uvařil 3. 4. 2021 20:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 4. 2021 20:56
droždí, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, žloutek, mouka hladká, cukr hnědý, cukr krupice, sůl, máslo, anýz, skořice, vejce, mléko, cukr hnědý, mléko, cukr krupice
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky