Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
RubyRom uvařila 12. 4. 2025 17:20 Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Kuřecí steaky Jack Daniels se šťouchanými brambůrkami se slaninou, cibulí a cuketkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 BarbaraP 35 min