uvařila 24. 8. 2009 17:27
Do středu naklademe nádivku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 8. 2009 17:27
Do středu naklademe nádivku.
mouka polohrubá, cukr, tuk hera, mléko, rum, vejce, sůl, droždí sušené, švestky, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, rum, škrob, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, lupínky mandlové
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček
Slané ukrajinské buchty pampušky jsou vynikající jako příloha. Dělají se podobně jako české buchty