uvařil 8. 9. 2009 23:07
Zdobení na lahodný perník s polevou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 9. 2009 23:07
Zdobení na lahodný perník s polevou
cukr moučkový, kakao, vejce, mouka hladká, soda jedlá, skořice mletá, mléko, prášek do perníku, olej, citron, cukr moučkový,
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník