uvařila 6. 6. 2013 23:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 6. 2013 23:29
reveň, jablko, mouka polohrubá, cukr třtinový, podmáslí, olej, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kaštanová marmeláda, máslo, mouka hrubá, mandle plátkové, cukr třtinový
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky