uvařila 20. 6. 2011 23:18
Lilek zaqpečenýs pikantní masovou nádivkou a šťávou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 6. 2011 23:18
Lilek zaqpečenýs pikantní masovou nádivkou a šťávou
lilek, maso vepřové mleté, cibule, česnek, koření kari, paprika sušená sladká, koření oregáno, zázvor, pepř zelený, omáčka sojová, nať celerová, smetana zakysaná, sůl, olej, máslo
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky