uvařila 1. 7. 2015 13:47
Proložíme rozmarýnem a plátky másla a dáme zapéct
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 7. 2015 13:47
Proložíme rozmarýnem a plátky másla a dáme zapéct
lilek, česnek mědvědí, tikka masala, sýr eidam, rozmarýn, lilek, sůl
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
Nepečená tvarohová pochoutka s piškoty: Našlehaný a ochucený tvaroh báječně osvěží a božsky chutná, dort je přitom tak snadný
Vánoční tvarohová štóla: Vláčný moučník s kandovaným ovocem voní máslem, na jazyku se jen rozplývá a božsky chutná