Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Mandlový krůtí steak, omáčka s kapary, pošírovaná hruška Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 65 min
Pečená koňská kýta na šalotce s žampionovo-kudrnkovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Colombo65 180 min