uvařila 2. 9. 2014 22:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 22:29
mouka hladká, mouka celozrnná, vejce, máslo, cukr krystal, voda, kypřící prášek do pečiva, sůl, dýně hokkaido, cukr krystal, med, vejce, žloutek, tvaroh polotučný, skořice mletá, sůl, zázvor mletý, ořech muškátový, koření nové koření, koření hřebíček, olej, rozinky, rum
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí