uvařila 12. 4. 2013 17:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 4. 2013 17:28
mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, tuk hera, prášek do pečiva, mléko, marmeláda rybízová, tvaroh měkký, mléko, škrob kukuřičný, cukr vanilkový, cukr, vejce, máslo, mouka hrubá
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky