uvařila 17. 4. 2016 10:14
hustou glazurou potřete vrchní stranu ryby a dejte pod alobalem do trouby s grilem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2016 10:14
hustou glazurou potřete vrchní stranu ryby a dejte pod alobalem do trouby s grilem
losos, olej olivový, pivo černé, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, cukr hnědý, semínka sezamová, cibulka jarní
Zkuste Posset: Dezert, kterým chtěla lady Macbeth otrávit stráže, připravíte ze tří surovin!
Retro vaření s Kristinou: Upečte si hnízdečka z makaronů podle receptu vyhlášeného prvorepublikového hoteliéra Karla Šroubka
Čím starší, tím lepší. Pravý italský parmezán je doslova delikatesou a králem mezi sýry