uvařila 1. 1. 2024 00:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 1. 2024 00:11
těsto listové, vejce, ajvar, sýr mozzarella, klobása, vajíčka křepelčí, pomazánka hermelínová, pasta sardelová, kopr čerstvý, pomazánka česneková, mandarinky, pomazánka, olivy, máslo, kaviár, hořčice, rohlík, sýr žervé, losos uzený, kopr čerstvý, rohlík, máslo, kaviár, rohlík, pomazánka hermelínová, salám, rajče cherry, nať petrželová, rohlík, pomazánka, salám, olivy, víno, sýr eidam, víno hroznové, rohlík, pomazánka česneková, mandarinky, ořechy vlašské, rohlík, ajvar, okurky sterilované, klobása
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku