uvařil 23. 5. 2021 17:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 5. 2021 17:37
mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, vejce, voda, kakao, prášek do pečiva, tvaroh, vejce, máslo, cukr, vejce, cukr moučkový, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku