uvařila 3. 10. 2008 20:24
pak můžeme přidat i švestky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2008 20:24
pak můžeme přidat i švestky
mouka polohrubá, cukr krupice, mléko, olej, vejce, kypřící prášek do pečiva, mák mletý, mléko, cukr vanilkový, cukr krupice, skořice mletá, koření hřebíček, švestky, mouka hladká, mouka hrubá, cukr krupice, tuk hera
Holka u plotny radí: Bílkovo-máslový krém je lehký, přesto luxusní. Jak ho mít perfektní?
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Přehled nízkosacharidových diet: S keto dietou se hubne rychle v oblasti břicha, s paleo stravou se vyhneme "chemii"