uvařila 30. 10. 2013 07:49
ještě kopretinky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2013 07:49
ještě kopretinky
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, vejce, tuk hera, cukr krupice, mléko, mák mletý, cukr krupice, mléko, skořice, koření hřebíček, marmeláda rybízová, vejce
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!