Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
lenka-m uvařila 7. 7. 2015 18:50 Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni" 0 0 Veepřové plátky s kořením "Sele na rožni" Okomentovat
Jak na čokoládové brownies, aby zůstaly krásně vláčné s křupavým povrchem: Roli hrají správný poměr surovin, ale i velikost formy
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Jak na dokonalý máslový pudinkový krém: Díky jednoduchým radám bude krásně hladký a cukroví zvláční i dochutí