uvařil 11. 10. 2018 18:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 10. 2018 18:23
mák mletý, mouka polohrubá, cukr vanilkový, sůl, cukr krupice, prášek do pečiva, kůra citronová, skořice mletá, jablko, vejce, mléko, olej, švestky, drobenka, mouka hrubá
Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku
Peče celá země: Jak připravit dokonalý slaný dort? Podle těchto tipů jej zvládne každý, stačí jen toustový chléb a trocha fantazie