uvařila 5. 6. 2020 20:58
koláč před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 6. 2020 20:58
koláč před vložením do trouby
šlehačka 33%, vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, cukr vanilkový, máslo, cukr krupice, mouka hrubá, žmolenka, broskve
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí