uvařila 21. 4. 2014 13:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 4. 2014 13:16
vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, olej, smetana ke šlehání, tvaroh ve vaničce, smetana zakysaná, želatina, cukr, mandarinky, šlehačka, ztužovač šlehačky, poleva čokoládová, hmota modelovací
Dietní přílohy, které nezruinují peněženku: Pečené batáty, květáková rýže nebo knedlík bez mouky vyjdou do 10 Kč na porci
Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!