uvařila 20. 12. 2019 02:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 12. 2019 02:21
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, kůra citronová, poleva čokoládová, marmeláda, kůra pomerančová kandovaná, ořechy, kokos, rozinky v rumu, rum, kakao, cukr moučkový, piškoty, poleva, ovoce kandované, marmeláda, tuk 100%
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?