uvařila 3. 4. 2021 17:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 4. 2021 17:08
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, mandle strouhané, koření do perníku, kůra citronová, smetana ke šlehání, cukr moučkový, čokoláda na vaření, máslo, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, ztužovač šlehačky, čokoláda na vaření, máslo, olej
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník