uvařila 28. 5. 2011 15:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 5. 2011 15:18
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, mandle mleté, olej, voda, mandlové aroma, tvaroh kostka, pomazánkové máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, kompot jahodový, kompot jahodový, želé červené dortové, cukr krupice, tuk, mouka polohrubá
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!