uvařila 19. 5. 2013 07:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 5. 2013 07:59
těstoviny lasagne, rajče, listy mangoldu, cibule, pórek, sůl, česnek, koření oregáno, sůl, olej, sýr tvrdý, olej, mouka hladká, mléko, vývar zeleninový, pepř bílý mletý, sůl, sýr tvrdý
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin