uvařila 1. 12. 2013 17:15
hotová směs RAS AL HANOUT
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2013 17:15
hotová směs RAS AL HANOUT
koření hřebíček, pepř cayenský, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, zázvor mletý, kurkuma, pepř mletý, kardamom mletý, skořice mletá, koriandr sušený, ořech muškátový
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky