uvařila 23. 10. 2013 20:06
Roládu zprudka opečeme,dáme do nádoby se zbytkem dušené cibule ve které ji budeme dále připravovat.Podlijeme a děláme doměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 10. 2013 20:06
Roládu zprudka opečeme,dáme do nádoby se zbytkem dušené cibule ve které ji budeme dále připravovat.Podlijeme a děláme doměkka
maso, cibule, slanina, sýr tvrdý, vývar, hořčice, slanina, olej, sůl, pepř mletý, mléko, vejce, olej, bylinky zelené, mouka hladká, sůl, olej
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jídlo ze zbytků, které se stalo delikatestou. Ze které země pochází Pastýřský koláč?