uvařil 22. 4. 2010 22:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 4. 2010 22:28
šunka, čabajka, sýr cihla uzená, víno bílé, vejce, pepř bílý mletý, maso vepřové mleté, mrkev, celer, koření nové koření, bobkový list, kůra citronová, šťáva citronová, špek uzený, máslo, smetana na vaření, mouka hladká, šlehačka, brusinky, citron, cukr, olej
Jak poznat české vejce? Krabička může být matoucí, musíte se podívat na skořápku!
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci