uvařila 22. 9. 2015 19:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2015 19:26
maso, brambory, vejce, česnek, cibule, pepř, sůl, majoránka, mléko, mouka, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička
Hrníčkové jahodové koláče: Zkuste tradiční spojení s jogurtem, nebo netradiční s tapiokou