uvařila 25. 10. 2011 20:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 10. 2011 20:53
maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, vejce, paprika sušená sladká, mléko, sůl, pepř, koření na mleté maso, strouhanka, nať petrželová, máslo, olej olivový, houby, cibule, olej olivový, vývar hovězí, mouka, šlehačka, šťáva citronová, těstoviny, kmín drcený, strouhanka, máslo
Slavné omáčky: Ta zeleninová není žádná Popelka! Takhle ji dělají šéfkuchaři
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Domácí veganská majonéza z nálevu z cizrny: Je neskutečně jemná, snadná na přípravu a zcela bez vajec