uvařila 17. 1. 2017 19:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2017 19:03
maso mleté, sůl, pepř, omáčka worcesterová, kečup sladký, vejce, voda, strouhanka, mouka, cibule, majoránka, česnek, pyré rajčatové, kečup sladký, rajče cherry, sůl, pepř, sýr mozzarella, česnek, vývar hovězí, tymián, bazalka čerstvá, cukr
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo