uvařila 4. 5. 2013 17:19
Tvarohovo-smetanové řezy s broskvemi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2013 17:19
Tvarohovo-smetanové řezy s broskvemi
vejce, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, solamyl, kypřící prášek do pečiva, mandarinky, tvaroh polotučný, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, šťáva citronová, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, šťáva kompotová
Jak na dokonalý rakouský makovec bez mouky: O vláčnost se postarají vajíčka, o nadýchanost sníh
Pozor na skrytý gluten! Jak začít s bezlepkovou dietou snadno a rychle?
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek