uvařil 15. 11. 2014 13:43
Stranu kytičky, potřenou džemem, následně smočte v rozehřáte čoko polevě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 11. 2014 13:43
Stranu kytičky, potřenou džemem, následně smočte v rozehřáte čoko polevě
mouka hladká, cukr moučkový, prášek do pečiva, koření do perníku, med tekutý, marmeláda meruňková, mléko, olej, marmeláda meruňková, poleva čokoládová, zdobení cukrářské
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience
Manuál pečení cukroví: Jak používat pečicí papír, na kolik rozžhavit troubu a co s plechem?
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček