uvařila 11. 9. 2012 18:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2012 18:03
mouka polohrubá, soda jedlá, vejce, máslo, brusinky sušené, cukr třtinový, med tekutý, kůra citronová, koření do perníku, skořice mletá, oříšky, šťáva citronová, dýně, tuk, mouka, rum, švestky, čokoláda na vaření
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí