uvařila 4. 2. 2012 18:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2012 18:57
mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, vejce, mléko, kompot meruňkový, marmeláda meruňková, pudink vanilkový bez vaření, cukr moučkový, mléko, ztužovač šlehačky, smetana ke šlehání, kakao
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících