Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
bara.it uvařila 10. 10. 2013 13:28 Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano) 0 0 Okomentovat
13 foto Holka u plotny radí: Jak na dubajskou čokoládu? Připravit ji můžeme i ve formě pralinek, mezi cukrovím se budou vyjímat
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové