uvařila 28. 6. 2012 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 6. 2012 14:41
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, kypřící prášek, sůl, jahodové aroma, mléko, pudink jahodový, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, jahodová marmeláda, smartflex velvet, zdobení cukrářské (pecičky)
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky