uvařila 4. 5. 2013 17:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2013 17:20
vejce, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, solamyl, kypřící prášek do pečiva, mandarinky, tvaroh polotučný, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, šťáva citronová, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, šťáva kompotová
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Zavařujeme broskve: Zkuste to s likérem amaretto nebo s obyčejným rumem. Neuděláte chybu!
10 zapečených večeří: Jak na ty nejlepší šunkofleky, francouzské brambory a zapečený bramborák?