Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
cathleen uvařila 25. 7. 2013 07:03 Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu) 0 0 Okomentovat
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře
Jak pěstovat rajčata? Kvalitní sazeničky jsou základ, a pokud si je chceme předpěstovat, právě teď je nejvyšší čas na jejich vysazení
Jídelní rozmary slavných: Dustin Hoffman je vegetarián, miluje míchaná vajíčka a na cuketových plackách by si taky pochutnal