uvařila 6. 9. 2011 21:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2011 21:04
kotleta vepřová, sůl, pepř černý, mouka hladká, klobása moravská, vejce, cibule, hořčice, feferonka, sýr ementál, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Lilek 7x jinak: Připravíte z něj falešný tatarák i řízky a skvěle dochutí taky polévku nebo těstoviny
Noky podle paní Krausové: Jak na knedlíčky, které připomínají vajíčka karety obrovské?
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků