uvařila 19. 9. 2011 15:07
krém natřeme na korpus...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 9. 2011 15:07
krém natřeme na korpus...
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krystal, kakao, olej, máslo, mléko, vejce, broskve, pudink vanilkový, mléko, kakao, máslo, cukr, cukr vanilkový, broskve, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr vanilkový, čokoláda
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce