uvařila 17. 8. 2014 13:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 8. 2014 13:52
korpus, vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, čokoláda hořká, kakao, kypřící prášek, mléko, máslo, pudink vanilkový, mléko, rum, čokoláda hořká, korpus, krém máslový, marmeláda, rum, marcipánová modelovací hmota, potravinářské barvivo, špejle
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná