uvařila 17. 8. 2014 13:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 8. 2014 13:53
korpus, vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, čokoláda hořká, kakao, kypřící prášek, mléko, máslo, pudink vanilkový, mléko, rum, čokoláda hořká, korpus, krém máslový, marmeláda, rum, marcipánová modelovací hmota, potravinářské barvivo, špejle
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota