uvařila 17. 8. 2014 13:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 8. 2014 13:54
korpus, vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, čokoláda hořká, kakao, kypřící prášek, mléko, máslo, pudink vanilkový, mléko, rum, čokoláda hořká, korpus, krém máslový, marmeláda, rum, marcipánová modelovací hmota, potravinářské barvivo, špejle
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější