uvařila 29. 7. 2016 16:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 7. 2016 16:52
jizerka, vejce, mléko, kvasnice, prášek do pečiva, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, sůl, kůra citronová, povidla švestková, tvaroh, cukr vanilkový, pudinkový prášek, máslo, rum
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte