uvařila před 11 hodinami
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila před 11 hodinami
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
dýně hokkaido, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, mléko, ořechy vlašské, rozinky, olej, kokos strouhaný, marmeláda, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 2. 10. 2024 18:51
Přidáno 2. 10. 2024 18:23
Chodské koláče vypadají jako šperk. Víte, jak se zdobí a proč se jim říká merhované?
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu
Mochyně je plná vitamínu C. Jak ji vypěstovat doma a který druh vás může otrávit?