uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
dýně hokkaido, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, mléko, ořechy vlašské, rozinky, olej, kokos strouhaný, marmeláda, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Japonský recept na dlouhověkost? Sushi! Poznáte všechny jeho druhy?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky