uvařil před 8 hodinami
Mas lahodný perník.Dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil před 8 hodinami
Mas lahodný perník.Dobrou chuť
mouka hladká, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do perníku, cukr vanilkový, kakao, ořechy, poleva čokoládová, marmeláda, kokos strouhaný, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
Tvarohové knedlíky třikrát jinak: plněné meruňkami, s marcipánem nebo s ovocným přelivem
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny