uvařila 20. 8. 2024 22:42
V koprové remuládě..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2024 22:42
V koprové remuládě..
makrela, cibule červená, ocet vinný bílý, hořčice dijonská, sůl, cukr krupice, žloutek, sůl, šťáva citronová, koření kari, kapary, olej řepkový, kopr
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Strava je při lyžování důležitá: Langoše ani klobásu není třeba odmítat, některá pravidla se ale vyplatí dodržovat
Nejlepší náplně do koláčů a buchet: Od tvarohové přes perníkovou až po kaštanovou