uvařila 22. 11. 2012 12:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2012 12:05
paprikový hermelín, bylinkový hermelín, hermelín s pepřem, smetanový hermelín, pikant fix, koriandr, semínka hořčičná, koření nové koření, pepř čtyř barev, koření hřebíček, bobkový list, tymián, rozmarýn, libeček, máta, meduňka, ocet, rybíz červený, víno hroznové, voda,
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské