uvařila 31. 10. 2017 18:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2017 18:49
mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, kakao, cukr moučkový, tuk rostlinný, vejce, sůl, mouka hladká, mouka hrubá, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, tvaroh měkký, vanilkové aroma, mouka hladká, cukr krupice, tuk rostlinný, kakao, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, cukr moučkový, tuk rostlinný, vejce, sůl, kůra citronová, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, kůra citronová, tvaroh měkký, vanilkové aroma, mouka hladká, cukr krupice, tuk rostlinný, kypřící prášek, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, kakao, cukr moučkový, tuk rostlinný, vejce, sůl, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, kůra citronová, tvaroh měkký, vanilkové aroma, mouka hladká, cukr krupice, tuk rostlinný, kakao
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník